Bleeding Out

Published on: 26 April 2018
By gaithrislife
Scroll down for English.
Trevlig Torsdag alla. Hoppas ni haft en bra vecka hittills. Min har varit bra. Jag är dock fortfarande chockad över Aviciis död. Fy fan alltså. Stackare. Han var bara 28 år gammal, jag har läst rapporter om att han hade bett att få sakta ner och inte jobba så mycket, för att han var helt utarbetad. Han hade gått in i väggen helt enkelt. Eller kanske sprungit in i väggen med huvudet före…. men han hade sån press för att han sågs som en pengadrivande maskin, snarare än en människa…. + att han tydligen haft problem med hälsan och bara levt ett ohälsosamt leverne. Så jäkla sorgligt! ?

Något kul som händer idag är att Fabian och jag ska se Imagine Dragons spela på Globen!

Jag fick biljetten i födelsedagspresent av honom. Ska bli kul att se dem, har lyssnat på deras musik i flera år men aldrig sett dem live förut.. ni kommer få se massa bilder sen.

Imorgon ska jag till frisören, äntligen!

Det behövs verkligen… var länge sedan jag var där. Min stylist (han som färgar) är ett geni och jag går alltid därifrån mer än nöjd. På kvällen blir det bio ska se “Ready player one” har hört massa bra om den, så hoppas den håller upp till förväntningarna. Satans vad dyrt det är att gå på bio alltså….380kr för två personer. Nu är det visserligen 3D och VIP stolar (hello benutrymme!), men ändå…. resten av helgen blir nog relativt lugn. Ska väl städa hemma….. hoppas vi får tillbaka det helt fantastiska vädret vi hade förra veckan när det var för varmt för att ha annat än t-shirt! Har det någonsin hänt i april förut? Jag har inget minne av det iaf. Hoppas alla får en fin helg + Valborg. Blir nog ingen brasa för mig i år, man bara fryser….. Vi hörs snart ❤   Hey Internet Friends! Happy Thursday ya’ll! I hope you’ve all had a good week so far, mine has been good. However I’m still shocked about the death of Avicii. He was only 28 years old, I read reports saying that he was begging to slow down because he was simply overworked. Unfortunately he was seen as a money making machine, rather then a person and all the pressure that was put on him simply broke him  + he apparently had a ton of health issues as well as led a very unhealthy lifestyle. ??
Something exciting that’s happening today is that my friend Fabian and I are going to the Imagine Dragons concert. ?
He very kindly gave me the ticket as a Birthday gift last year. I’m excited to see them live, I’ve listened to their music for years, but never seen them live. #excited! 
Tomorrow I’m going to the hairdresser, finally!
I really need to get a haircut.. It’s been waaaayyy tooo loong since I’ve been there. Carl, my colorist is an effing genius and I always walk away feeling more then satisfied! In the evening I’m going to the movies to watch “Ready Player One”, I’ve heard a bunch of good stuff about it so I hope it lives up to my expectations. It’s so expensive to go to the movies though…. 380kr for two people….. we are watching 3D and we have seats with extra leg room, but still…. the rest of the weekend will probably be relatively chill. I really need to clean my apartment… I really hope the amazing weather from last week returns. ?☀???. It was simply too hot to wear anything other then a t-shirt! Has that ever happened in April before?! Not to my recollection at least. Hope everyone has a great weekend + Valborg (bonfire night). I probably won’t attend a fire this year, as you usually just stand around freezing.   Talk soon ?.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.