Thyroid Troubles, Making Music and B’day Bash

Published on: 16 April 2018
By gaithrislife
Scroll down for English… 
God Morgon/Trevlig måndag! Hoppas alla haft en trevlig helg. Min helg har varit jättebra. Efter att jag kom hem från Malmö sent i onsdags natt har jag i princip legat utslagen hemma. Stressen var ett faktum, men oj så kul jag haft! Jag fick även veta i veckan att jag har en underaktiv sköldkörtel, den producerar alltså för lite hormoner (?), vilket kan bidra till depression, viktökning och utmattning – kan förklara en del om mitt mående…. Jag måste nu ta ännu fler blodprover#spruträdd ??. Kommer förmodligen att börja medicinera för det… För att få en bättre balans. Ganska sjukt egentligen att man måste ta massa mediciner för att “fungera normalt”. Hoppas det hjälper iaf…. I fredags tvättade jag så sjukt mycket. Hade inte tvättat på ett tag…. så hade väldigt mycket, men skönt att ha det gjort. ? Efter det träffade jag finaste Eva (vår f.d granne från när jag bodde hemma). Hon är pensionär, men är en god vän till familjen. Jag har varit hundvakt åt hennes vovve Pelle några gånger, (som tyvärr fick avlivas tidigare i år) ???. Vi lunchade på Teatern som ligger i Ringen (Skanstull). Det var riktigt mysigt ????.
schnautzer

Pelle och jag – bild från 2015. 

                     
På kvällen i fredags mötte jag upp min vän Henrik för att dricka öl. Jag köpte 1 l för 58 kr. #steal. Det blev en relativt tidig “hemgång”, efter ölen åkte jag hem till Joel, där Pierre också var och vi tre jobbade på våran musik.
Musik produktionen fortsatte även i lördags, innan jag åkte hem till Erika där hon och Ebba hade en gemensam födelsedagsfest. Var sjukt mysigt! Men de åkte in till stan efter ett par timmar. Jag pallade dock inte följa med så jag åkte tillbaka till Joel och musikprodden fortsatte. Vi hade även träffat en kille som heter Elliot på pizzerian där Joel bor och han följde med upp, shit vad kul vi hade. Pierre och jag somnade på soffan och Joel och Elliot fortsatte till typ 05:00 ?. På söndagen (igår) åkte jag och fikade hos farmor och farfar (som bor i samma trapp/port som Joel), sjukt smidigt haha. Sedan åkte jag hem…. väldigt rolig helg alltså… och shit vilket väder vi haft! Så varmt och skönt…. Idag ska jag typ städa/träna. Hoppas alla haft en fin helg. ?   öl  

Hey Internet Friends!

I hope ya’ll had a great weekend, I know mine was! After getting back from Malmö late Wednesday night I’ve been utterly and totally knackered. The stress leading up to that trip was somewhat overwhelming, but it was so worth it!  This past week I also found out that I have issues with my thyroid, which could explain my sometimes extreme fatigue, as well as depression etc. I have to get more blood tests drawn, which sucks because I have a fear of injections. ? I will most likely have to start some medication to stimulate my thyroid since it’s not producing enough hormones… (?). It’s kind of messed up how some people need to take various drugs to function normally, (although it’s good they exist as they sometimes are required for survival). On Friday morning I had the laundry load from hell… ???. I felt very accomplished afterwards though. After laundry I met up with our old neighbour Eva for lunch. She’s retired, but is a good friend of the family, I’ve even watched her dog in the past before he passed away. ?
dog

Pelle.

 
In the evening I met up with my friend Henrik for beer. I ordered a litre of beer for 58 kr. ? However we left pretty early, I went over to my friend/producer Joel where my other friend/producer Pierre was and we continued working on our music project.
We continued working on Saturday. On Saturday evening I went for a birthday party that my friend Ebba and her friend Erika hosted. It was a lot of fun, but after a couple of hours they headed into town. I chose not to go and went back to Joel’s for more beer/music production. We had met a third guy, Elliot at the pizza place where Joel lives… Joel and Elliot worked until 5 A.M, Pierre and I passed out on Joel’s couch and slept there. On Sunday I went to have coffee at my grandparent’s who just happen to live in the same building as Joel… small world. After that I went home… So yeah, all in all I’ve had a great weekend. The weather has been great (it’s gloomy today), but it made me feel so happy and refreshed to see the sun! ?? Hope you had a great weekend!  xxx Gaithri

One Response to “Thyroid Troubles, Making Music and B’day Bash”

  1. Neha says:

    Very good way to Log a journal of life…
    Keep it up

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.