Babies, New Tattoo and Allergies

Published on: 04 May 2018
By gaithrislife

Scroll down for English..

Trevlig fredag alla bloggläsare!

Hoppas ni haft en bra vecka hitills. Min vecka har varit lugn och skön, förutom att jag i onsdags drabbades av extrem pollenallergi som sedan gick över i förkylning. Jag var sängliggandes i typ 1,5 dag helt utslagen, men nu är jag på fötterna igen… typ. 

En annan rolig grej som hänt är att min bästa vän, Matilda har fött sitt andra barn!

När hennes dotter Loa föddes åkte jag till sjukhuset dagen efter och fick träffa henne. Så coolt! Jag har fortfarande inte träffat hennes son (trots att han är ca 1 vecka gammal), men det blir snart hoppas jag. Det är så häftigt att få följa en graviditet och sedan få se hur barnen växer och blir sina egna individer. Man har ju en annan förståelse och uppskattning för det nu som vuxen. Det är väldigt speciellt att få följa någons liv på det sättet. Grattis bästa Matilda och Micke (och Loa), till det nya tillskottet. 

Förra helgen så tatuerade jag och min kusin, Frederika oss. 

Vi skaffade “matchande” tatueringar, men hon tatuerade en måne på höger skuldra, och jag tatuerade in en sol på vänster sida under min elefant som jag har på vänster skuldra. Det känns så fint att ha ett sådant minne ihop. Jag har inga syskon, men Frederika har alltid varit mer som en syster för mig och hon är  en av mina bästa vänner. ??

Det var Frederikas första tatuering och min sjätte. Jag älskar alla mina tatueringar. ?

Är förövrigt väldigt taggad för denna helg. 

Imorgon ska jag på Hammarby-matchen (tror jag), och sedan ska jag på min vän Flavios förhandsgranskning av hans dokumentär med Fiona. Min vän/producent Joel ska DJ:a, ska bli kul!

Har ni några roliga planer för denna helg? 

————————————————————————————————————————–

Hey Internet Friends! 

Happy Friday!

Hope you’ve all had a good week so far, mine has been good. Very calm and relaxing, the only sucky part was that I was hit by a HUGE allergy reaction to pollen on Wednesday. I was basically bedridden for a day and a half. I’m back on my feet again, well kind of. 

Another exciting thing that happened is that my bff Matilda had her second baby!

When her daughter Loa was born I went to the hospital the next day to see her new bundle of joy. There’s something very cool and exciting about being able to follow a life journey from birth and see an infant grow into an individual of their own. I have a new found appreciation for that as an adult. 

I still haven’t seen her son yet, but I hope to soon. 

Last weekend my cousin Frederika and I got “matching” tattoos. 

She got a moon on her right shoulder blade and I got a sun on my left side, below my elephant on my left shoulder blade. It was her first tattoo and my sixth. There’s something very special about having such a beautiful memory together. I don’t have any siblings of my own, she’s more like a sister and best friend to me. 

In other words, I’m very excited for this weekend. 

Tomorrow I’m attending a soccer/football game (depending on where you’re from). After that I’m attending the screening of a documentary that my friend Flavio is working on. I will be going with my friend Fiona, and my friend/producer Joel is DJ:ing.

Do you guys have any fun plans for the weekend? 

Hope you’re all well! Talk soon. 

xxx

Gaithri 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.