I’m back! + Life Update

Published on: 03 September 2019
By gaithrislife

Scroll down for English….

Hej vänner! Gissa vem som nu gör ett patetiskt försök till att faktiskt börja blogga regelbundet igen….

Hur som helst! Det var längesedan vi hördes. Hur mår ni? Jag har inte uppdaterat detta lilla, digitala utrymme på evigheter. Det händer varenda gång, och varenda gång det inträffar kommer jag med samma ursäkter. Ingen inspiration, idétorka blah blah….

Jag vill verkligen börja skriva här på riktigt. Jag har t.om antecknat idéer för olika blogginlägg. Jag behöver en tydlig plan för min blogg.

Så, vart har jag hållit hus?

Jag kommer inte ens ihåg när jag senast uppdaterade er, men 2019 har varit en berg-och-dalbana. Det kanske vi tar en annan dag. Men den största förändringen är att jag har funnit kärlek igen, Jonathan.

Våran historia är väldigt unik, vi träffades först för ca 10 år sedan. Vi hade varit “vänner” på FB i ca 9 år, men hade aldrig sagt ett enda ord till varandra. För ca 4 månader sedan gifte sig våra gemensamma kompis (vi träffades ursprungligen genom henne). Jag vet inte om det var ett sammanträffande eller ödet, men på något sätt så hade vi blivit placerade brevid varandra under middagen. För att göra en lång historia kort, så frågade han mig om jag ville gå på en dejt med honom (via messenger) vid kvällens slut och jag tackade ja.

Circa två veckor efter bröllopet bestämde vi oss för att satsa. Det har verkligen inte varit lätt alla stunder, det är väldigt tufft att vara ett nytt par och mer eller mindre flytta ihop från dag ett, samtidigt som vi försöker manövrera vardagen och lära känna varandra på djupet.

Jag anser mig vara väldigt lyckligt lottad som får vara tillsammans med Jonathan, den söta, nördiga killen som jag träffade vid 16/17 års ålder och hade en mindre crush på redan då. Han hade dock redan en flickvän då, så jag lät det vara. Roligt hur saker faller på plats ibland.

En annan grej som händer…

…Är att jag om ca en månad fyller 27 år. Hur sjukt?! Jag börjar bli gammal…

Det var allt för mig just nu, men jag vill verkligen börja uppdatera här mer ofta.

Vi hörs snart.

XXX

Gaithri

Hi Internet friends!

Guess who’s back? Back again…..

Anyway… Long-time no see! How are you guys doing?! It’s been aaagggeeessss since I last updated this little, digital space. Every time it happens I say the same thing. No inspiration, lack of ideas blah blah….. 

I really want to start posting here for real. I’ve been jotting down ideas for posts. Hmmm…. I really need to make a plan for my posts.

So, where have I been? (Life update)

I don’t even know when I posted last….. But this year has been one hell of a roller-coaster. I might tell you about it all someday. The biggest and most important change, however, is that I have a new love in my life, Jonathan.

Our story is very special in the way that we actually met over 10 years ago, we’d been “friends” on Facebook for circa nine years without saying a single word to each other. Then, about four months ago, our mutual friend (through whom we had initially met all those years ago), got married. I don’t know if it was a coincidence or fate, but we were seated next to each other at the dinner/reception. We obviously knew of each other from before, but this was the first time we really spoke. Long story short Jonathan ended up asking me out on a date (on messenger) at the end of the evening.

Since about two weeks after the wedding, we have been a couple, besides a few hiccups here and there. It’s very challenging, being a new couple, basically moving in together from day one, whilst also trying to manoeuvre our way through daily life while getting to know each other. However, I consider myself very lucky to be with Jonathan, the cute, nerdy guy I met at 16/17 and had a minor crush on, already back then, but he already had a girlfriend then so I left it at that. Funny how things just seem to align sometimes.

In other news… (Life update pt.2)

…One month from today (October 1st), I turn 27… What the? I’m getting old…

That’s all I have to share for now. I will try to post more frequently.

Sorry, this post has been a hot mess.

Anyway, talk to you soon.

xxx

Gaithri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.