Paket

Google Listings

Har du ett företag som du vill ”lista” på Google? När en individ Googlar ditt företag dyker det ofta upp en liten ruta med t.ex adress, telefonnummer och länk till hemsidan. Denna ruta kommer upp innan hemsidan osv. Behöver du hjälp med att ”lista” ditt företag för att underlätta för dina kunder att kontakta dig? Genom att lista ditt företag får dina kunder omedelbart tillgång till väsentlig information, såsom:
  • Kontakt Information.
  • Öppettider.
  • URL till hemsida.
Detta kommer att underlätta saker både för dig och dina kunder. Pris: 1000 SEK 100 EUR 114 USD*. 

Google Listings + SEO/Marknadsföring

Som tidigare nämnt så underlättar det både för dig och dina potentiella kunder om du listar ditt företag på Google. Att lista sitt företag på Google är absolut någonting som vi rekommenderar alla att göra, men utöver det är det viktigt att ha en hemsida som är väloptimerad. Detta innebär att rankar på relevanta sökord/sökfraser osv. Vill du hellre kombiner din Google Listing med en marknadsförings kampanj går detta alldeles utmärkt! Du kommer att få en skräddarsydd kampanj för en valfri plattform, som är designmässigt tilldragande och som även marknadsför det du önskar på ett väldigt effektivt sätt. Pris: 3500 SEK 350 EUR 398 USD*. (I priset ingår ej eventuella kostnader för PPC marknadsföring via Google/Facebook). 

Google Listings + SEO + Marknadsföring

Känner du dig vilsen i IT-djungeln? Inga problem! Du kan enkelt ge din hemsida/ditt företag ett lyft. Du kommer att få allting du behöver serverat på ett silverfat, för att enkelt kunna dra till dig fler kunder. Med detta paket får du en utmärkt deal till ett toppen pris, som du inte kommer att kunna hitta någonannanstan! Pris: 5000 SEK 500 EUR 570 USD*. Priserna är en engångskostnad för en engångstjänst.